Друштвото за интелектуални услуги „Санто Стеф – С“ од Скопје ви нуди: превод, лектура, подготвување материјал за печатење, информативни содржини од областа на инклузивното образование, можност да ја објавите својата творба или труд, како и можност за соработка. Исто така, преку нашата веб-книжарница можете да ги нарачате изданијата што ви ги нудиме. Посетете ја страницата и запознајте се со содржините што ви ги нудиме!

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ!    

Конкурентни цени и првокласна услуга, тоа е нашето ветување за вас.

СЕКОГАШ НАВРЕМЕ! 

Секогаш навреме е суштински дел од нашата првокласна услуга.

 НИЕ ВИ ГИ ДОСТАВУВАМЕ МАТЕРИЈАЛИТЕ!

Затоа што времето е драгоцено, ние доаѓаме кај вас.

ВАШИТЕ ИДЕИ СО НАС СТАНУВААТ РЕАЛНОСТ! 

   Имате потреба од лектор, преведувач,

стручна редакција и графички дизајн, обратете ни се!

Ние ви помагаме да се разберете,

зашто зборовите се значајни

само кога имаат смисла!

„Санто Стеф – С“ се грижи за вашите потреби од областа на преводот, лектурата, издаваштвото. За вас ги обезбедуваме најквалитетните преводи на стручни текстови, а ги преведуваме и сите документи – лични документи за физички лица, сертификати и тендерска документација за правни лица со печат од овластен судски преведувач. Секогаш сме подготвени да пружиме најверен официјален превод. Кај нас ве очекуваат дипломирани професори, лиценцирани лектори, овластени судски преведувачи со долгогодишно искуство.