Испратени творби

 1. Ако срцето ти зборува за мене – Марина Додевска
 2. Ја сакам чиста планетата – Драгана Тодорова
 3. Многу сакам елка да китам – Стефан Тодоров
 4. На „Санто-Стеф“ – Стефанија Трајкоска
 5. Темно е – Славица Тодоровска
 6. Љубовта сила ни дава – Бојана Стојчевска
 7. Нашето постоење – Рената Пенчова
 8. Одминување – Рената Пенчова
 9. Осаменоста на есенските лисја – Рената Пенчова
 10. Судир на сеќавањето – Рената Пенчова
 11. Зима – Софи Стаменковска
 12. Повкусно е вака – Славица Тодорова
 13. Желби – Лиле Арсова
 14. Роденденска честитка – Карја Анѓеловска
 15. Мила наставничке – Ангела Павловска, Миа Дерменџиев
 16. Среќен роденден – Бојана Стојчевска
 17. Информирање – Драгана Тодорова
 18. Мојата татковина – Стефанија Трајкоска
 19. Мојата татковина – Стефан Тодоров
 20. Мојата наставничка – Ива Трајкоска
 21. Лавицата Симбада – Стефанија Трајкоска
 22. Другарство – Благица Петреска
 23. Мојата баба – Стефанија Трајкоска
 24. Есен – Ива Трајкоска
 25. Секој може и секој умее – Славица Тодорова
 26. Летна жега – Славица Тодорова
 27. Денот на таткото – Јана Миткова
 28. Есен – Драгана Тодорова
 29. Есен – Анабела Јованоска
 30. Водата дожд станува – Славица Тодорова

Испрати творба!