Нарачај

  Одберете нарачка и број на примероци

  Стихобоенка „До небото вишно“ (цена: 200 ден.)

  Методика на наставата за ученици со интелектуална попреченост (цена: 400 ден.)

  Сакам времето да застане (цена: 120 ден.)

  Морска кавга - Второ издание (цена: 60 ден.)

  Учам да пишувам (цена: 180 ден.)

  Учим да пишем - Укоричена копија (цена: 180 ден.)

  Mesoj te shkruaj - Укоричена копија (цена: 180 ден.)

  Начин на плаќање:
  УплатницаФактура

  Полињата означени со (*) се задолжителни.

  Забелешка:

  Веднаш по направената нарачка, ве молиме извршете уплата (пример за уплатница имате подолу).

  Доколку плаќањето е по фактура, ве молиме испратете податоци за фактурата на info@santostef.com.mk.

  По примената уплата, ние ќе ви ја доставиме нарачката.

  За уплати од странство, по примената нарачка, информации за плаќање ќе ви испратиме на email.

  Доколку не внесете број на примероци, ќе сметаме дека станува збор за еден примерок.