Издаваштво

Имате материјал или идеја за креирање печатено издание – списание, книга, прирачник…и потребна ви е помош за финално обликување, Санто Стеф – С ќе се погрижи да го добиете најдобриот краен продукт од вашата замисла. Нашиот стручен тим ви нуди:

– Уредување на текстот за издавање

– Лектура

– Превод

– Техничка обработка

– Компјутерски дизајн

– Стручна редакција за соодветната област

– Подготовка за печатење